ALPHA MEGA HYPERMARKET, LATSIA

Καταχωρήθηκε στις: 20/02/2015

Η εταιρεία μας έχει έρθει σε συμφωνία με την εργοληπτική εταιρεία Hubloc Construction Ltd για την κατασκευή του μεταλλικού σκελετού της νέας υπεραγοράς Alpha Mega στα Λατσιά. Το νέο αυτό κτίριο θα έχει εμβαδό πάνω από 1000 τ.μ., ενώ για την κατασκευή του θα χρειαστούν πέραν των 150tn χάλυβα. Την ευθύνη της μελέτης του έργου έχει το γραφείο Ι+Α Φιλίππου.

CRYSTAL SPRINGS BEACH HOTEL

Καταχωρήθηκε στις: 02/02/2015

Ολοκληρώνονται εντός της εβδομάδας οι εργασίες ανέγερσης του χαλύβδινου σκελετού προσθήκης νέου ορόφου στο ξενοδοχείο Crystal Spring Beach Hotel στον Πρωταρά. Η κατασκευή εμβαδού 950 τ.μ. και μάζας 65tn εδράζεται στον 5ο όροφο του κτιρίου, ενώ η επικάλυψή της θα γίνει με το πρωτοποριακό σύστημα επικάλυψης Speedzip.

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2014

Καταχωρήθηκε στις: 26/05/2014

Η εταιρεία μας συγχαίρει θερμά την ομάδα των αρχιτεκτόνων της κυπριακής συμμετοχής για την εξαιρετική τους δουλειά και εύχεται τα καλύτερα στην προσεχή Μπιενάλε. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επιμελητές της συμμετοχής για την ευκαιρία που μας έδωσαν να προσφέρουμε τα ελάχιστα στην προσπάθειά τους, με τη κατασκευή μεταλλικών βάσεων για ένα από τα installations του έργου.

ΓΗΠΕΔΟ “ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ”, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Καταχωρήθηκε στις: 22/05/2014

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες εργασίες συντήρησης του μεταλλικού στεγάστρου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου “ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ”. Έχει ήδη ολοκληρωθεί με τη βοήθεια γερανού η αποξήλωση και απόθεση της κατασκευής στο έδαφος. Θα ακολουθήσει σχολαστικός έλεγχος της, αντικατάσταση των μεταλλικών μερών που έχουν υποστεί σοβαρή φθορά, τρίψιμο και καθαρισμός των υπόλοιπων τεμαχίων με μηχανικά μέσα και χρωματισμός με εποξειδικό σύστημα βαφής.

AMERICAN ACADEMY – LARNACA

Καταχωρήθηκε στις: 17/04/2014

Ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα οι εργασίες αντισεισμικής αναβάθμισης του κτιρίου WEIL HALL & ΘΕΑΤΡΟΥ της Αμερικανικής Ακαδημίας στη Λάρνακα. Η υπεργολαβία μεταλλικών περιλαμβάνει εργασίες επέκτασης του εξώστη θεάτρου, εξωτερικά στέγαστρα, καθώς και την κατασκευή νέας μεταλλικής οροφής, επενδυμένης με το σύστημα επικάλυψης SpeedZip.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΕΕΦ

Καταχωρήθηκε στις: 13/02/2014

Μετά την αποπεράτωση της ανέγερσης του τριώροφου χαλύβδινου σκελετού βάρους 100tn του νέου βοηθητικού κτιρίου στο Γ.Ε.Ε.Φ., ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα η επένδυση του κτιρίου με πανέλλα πλαγιοκάλυψης με γέμιση πολυουρεθάνης. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την κατασκευή των μεταλλικών κλιμακοστασίων και κιγκλιδωμάτων του κτιρίου.

ΛΥΚΕΙΟ ΔΑΣΟΥΠΟΛΗΣ

Καταχωρήθηκε στις: 19/12/2013

Έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών δομικού χάλυβα στο έργο “Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Δασούπολης – Εργασίες ανέγερσης και αντικατάστασης”. Το συμβόλαιο υπεργολαβίας περιλάμβανε ένα μεταλλικό στέγαστρο βάρους 45tn, μεταλλικές κολώνες υποστύλωσης πεζογέφυρας και υποστυλώματα πλάκας μπετόν. Εργολάβος του έργου είναι η εταιρεία Cyfield Ltd.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Καταχωρήθηκε στις: 30/11/2013

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στο εργοστάσιο μας την Τρίτη 26/11/2013 φοιτητές του 2ου έτους της Αρχιτεκτονικής σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η επίσκεψη διήρκησε 2 ώρες και έγινε για υποστήριξη σχετικής εργασίας των φοιτητών. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους οι φοιτητές παρακολούθησαν τη διαδικασία κατασκευής που εφαρμόζεται στη γραμμή παραγωγής μας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση της τρισδιάστατης σχεδίασης που διεκπαιρεώνουμε μέσω του λογισμικού StruCad.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΤΕΚ

Καταχωρήθηκε στις: 19/10/2013

Τελούνται την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 τα εγκαίνια του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Κέντρου ΕΤΕΚ στην οδό Θησέως 9-11 στην παλιά Λευκωσία. Τόσο η κατασκευή του χαλύβδινου σκελετού του κτιρίου, όσο και οι λοιπές μικρομεταλλικές εργασίες (κλιμακοστάσια, κιγκλιδώματα) έχουν εκτελεσθεί από την εταιρεία μας.

HERITAGE PRIVATE SCHOOL

Καταχωρήθηκε στις: 25/09/2013

Ξεκινούν αύριο οι εργασίες τοποθέτησης της χαλύβδινης οροφής της αίθουσας πολλαπλής χρήσης στο ιδιωτικό σχολείο Herritage στη Λεμεσό. Η στέγη εμβαδού 995 τ.μ. και μάζας 40tn περίπου θα έχει τοξοειδές σχήμα, ενώ η επικάλυψη της θα γίνει με το πρωτοποριακό σύστημα Kalzip.